< >

Het hart van
BEO Architecten

Al meer dan een decennium lang wordt BEO Architecten gewaardeerd als multidisciplinair ontwerpteam dat zich met passie toelegt op het vinden van innovatieve ruimtelijke oplossingen die de traditionele grenzen van architectuur, interieurontwerp en landschapsarchitectuur overstijgen.

Zaakvoerders Tom Beddeleem & Karen Sijmons

Onze drijfveer

Onze missie is om tijdloze architectuur te creëeren die niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook functioneel en duurzaam.  Wij streven naar een symbiose tussen architectuur, design, natuur en de behoefte van de mens, waarbij elk project een positieve impact heeft.

Wie we zijn

BEO Architecten bestaat uit een gepassioneerd team van ontwerpers en bouwkundige experts, verbonden door een gedeelde liefde voor architectuur.  Samen vormen we een dynamisch team waarin we elkaar ondersteunen en verrijken, en waar onze opdrachtgevers en bouwpartners altijd welkom zijn.  Want we geloven erin dat we bij het creëren van fascinerende architectuur samen sterker staan.

Team van  BEO Architecten zit samen in een hoek bij een witte gevel met zwarte deur.

Ons kantoor

Welkom in The Meraki, sinds 2024 ons kantoor in Sint-Niklaas. Hier kun je de ware essentie van onze architectuur in levende lijve ervaren.

Creatief labo

‘The Meraki’ is ons creatief labo, een plek waar aanstormend en gevestigd ontwerptalent zich kan ontplooien.  Hier smelten werken, ontmoeten en verblijven samen. Het biedt ruimte voor diverse bedrijven om zich te vestigen, een centrum voor het delen van kennis en creativiteit. Een spreker, bedrijfspresentatie of tentoonstelling?  In ‘The Meraki’ staan de deuren open voor uw ondernemersgeest en initiatieven.

Onze visie in de praktijk

‘The Meraki’ belichaamt onze kernwaarden van creativiteit. ‘The Meraki’ is afkomstig uit het Grieks en betekent om met gebundelde creativiteit een resultaat neer te zetten met een ziel. Dit is precies waar ons kantoor voor staat.  Als totaalconcept vertaalt het gebouw perfect onze ontwerpvisie. Architectuur, interieur en landschap vloeien naadloos over in elkaar, wat duidelijk voelbaar is in de structuur en de beleving van de ruimte. De keuze voor natuurlijke materialen zoals beton, donker geborsteld hout en brons geanodiseerd schrijnwerk versterkt dit harmonieuze samenspel.

Contact

Ontdek de synergie van innovatie en vakmanschap met ons team
Ervaar de synergie
van onze expertise
in architectuur

Wij ontvangen u graag in ‘The Meraki’ om te luisteren naar uw verhaal.